24/7 bereikbaar
Geen boekingskosten
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
  • Ideal
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Contact

Heb je een vraag over jouw geplande vakantie en het Coronavirus?

Vind het antwoord op jouw vraag op

Is de kleurcode van jouw bestemming veranderd naar code oranje en is jouw vertrek binnen 2 weken? Dan nemen wij contact met jou op.

Vanwege de aanhoudende situatie in Nederland en alle opgestelde maatregelen in het buitenland, kunnen een groot deel van de zonvakanties naar Spanje niet uitgevoerd worden. Dit komt omdat vanaf vrijdag 16 juli het reisadvies voor Spanje oranje is. De klantenservice neemt binnen twee weken voor vertrek contact met je op over de gevolgen voor jouw vakantie. We verzoeken je vriendelijk om niet zelf contact op te nemen met onze klantenservice in verband met de drukte.

Naar Spanje met Vakanties.nl als uitvoerende touroperator

Heb je een vakantie bij ons geboekt met Vakanties.nl als uitvoerende touroperator? In principe is het gewoon mogelijk om jouw vakantie door te laten gaan. Dit is wel op eigen risico. Elke reiziger dient een ANVR Disclaimer ondertekend naar ons terug te sturen. Met de disclaimer stem je in, erken en bevestig je dat het reisadvies voor de geboekte reisbestemming een oranje kleurcode heeft. Neem contact op met onze klantenservice als je je vakantie naar de Spaanse eilanden gewoon door wil laten gaan.

Als je je vakantie niet door wil laten gaan, wordt deze geannuleerd. Als je jouw vakantie met onze Geldteruggarantie hebt geboekt, dan wordt jouw (aan)betaling teruggestort.

Wil je graag omboeken? Dan raden wij aan om een nieuwe vakantie te boeken op onze website. Wij zorgen er voor dat jouw huidige boeking wordt geannuleerd en terug betaald en in de tussentijd kan jij alvast een nieuwe vakantie uitzoeken.

Naar Spanje met TUI als uitvoerende touroperator

Heb je een vakantie bij ons geboekt naar de Spaanse eilanden met TUI als uitvoerende touroperator? In principe annuleert TUI dan jou vakantie. Wij nemen contact met je op binnen 2 weken voor vertrek om het gevolg voor jouw vakantie te bespreken. We denken graag mee voor een passende oplossing, zoals een andere vakantie.

Let op: in verband met de grote drukte op de klantenservice verzoeken we je ons hier niet zelf over te bellen. De medewerkers van onze klantenservice nemen zelf telefonisch contact met je op over jouw vakantie naar Spanje. Dit doen we op volgorde van vertrekdatum.

Let op: Wil je je vakantie naar de Spaanse eilanden kosteloos annuleren? Dit kan alleen als je aan de voorwaarden voldoet van onze Geldteruggarantie.

Sta je op het punt een vakantie te boeken? Of heb je een vraag over de voorbereiding van jouw vakantie? Vind het antwoord op jouw vraag in onze veelgestelde vragen.

Heb je je vakantie bij ons geboekt? Dan ontvang je een persoonlijke inlog voor jouw Mijn-Vakanties.nl account. In dit account vind je alle informatie over jouw boeking. Zo vind je er informatie over je vlucht zoals de vluchttijden, ruimbagage bijboeken en stoelen reserveren. Ook vind je er alle informatie over reisdocumenten, visa en vaccinaties die je eventueel nodig hebt voor jouw vakantiebestemming. Daarnaast komen hier 5 dagen voor vertrek jouw vouchers klaar te staan. In jouw Mijn-Vakanties.nl account vind je dus alle informatie voor de voorbereiding van de vakantie.

Natuurlijk kan je ons ook altijd een berichtje sturen. Onze digitale collega Vera staat dag en nacht voor je klaar. Onderin de pagina vind je een chat-icoon. Door 1 klik op de knop start je een gesprek met haar.

De klantenservice is bereikbaar op: +31 (0)88 7771700

Maandag 10:00 - 17:00 uur Dinsdag 10:00 - 17:00 uur Woensdag 10:00 - 17:00 uur Donderdag 10:00 - 17:00 uur Vrijdag 10:00 - 17:00 uur Zaterdag 12:00 - 16:00 uur Zondag 12:00 - 16:00 uur

Op feestdagen heeft de klantenservice aangepaste openingstijden. Op deze dagen zijn we bereikbaar tussen 12:00-15:00 uur.